Quarta i darrera demo!

Ja tenim data per la quarta i darrera demo. Apunteu aquesta data a les vostres agendes. El proper dimecres dia 2 a les 9:30h a l’aula AA205. No us perdeu la demo final de tots els projectes en actiu, serà la darrera actualització de novetats abans de la presentació i avaluació final de tots els projectes.

El dia 7 es farà l’entrega final de les memòries de tots els projectes i el dia 11 a les 9:30h a la sala d’actes farem un simulacre final de presentació, dedicat a practicar i millorar de cara a la defensa i avaluació final, us donarem més informació de com serà aquest simulacre en acabar la quarta demo.

Com sempre, aquesta quarta demo estarà oberta a tothom, així que no dubteu a venir i convidar a qui vulgueu. Us hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *