Trello, l’eina àgil

With organization comes empowerment.” Lynda Peterson

Donada la necessitat de realitzar un treball multi-disciplinar en grup de la magnitud d’un Treball de Final de Grau, es requereix una certa organització i un control de les tasques a realitzar, aquí és on apareixen les metodologies àgils.

A l’hora de mantenir aquest control de tasques i una bona comunicació amb tots els integrants del grup (tutor inclòs) és necessari l’ús d’un tauler Kanban.Simple-kanban-board-

Aprofitant les noves tecnologies, què millor que disposar d’aquest tauler interactiu a la xarxa, això es possible gràcies a Trello. Aquest és un portal on-line on es pot realitzar fàcilment un tauler en el qual anar registrant totes les tasques amb tot detall (imatges, vídeos, llistes…).

A continuació us deixem una imatge de com es veu el nostre i us animem a que mostreu els vostres taulers i aprofiteu aquesta eina, ja que facilita l’organització de les tasques i la interacció entre els membres del grup.

Trello

Ara, fent una mica la pilota (com a la imatge de la portada), agrair a l’equip Agile UPC Vilanova per impartir diferents formacions, tant del Trello com de Scrum en general, i la implicació per complementar la nostra formació en metodologies àgils.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *