Joi’n’joy fa les seves primeres passes!

Dimecres vinent hi haurà la segona DEMO del nostre projecte, allà us explicarem en quina situació està i quins han estat els nostres entrebancs i progressos.
 
Aquesta setmana ens vam reunir amb el client i vam poder gaudir d'un gran avenç. Per a aquesta última reunió amb en Xavier vam preparar un prototip de subjecció en acer per poder dur a terme la primera prova enganxant l'antiga motorització, ja creada pel client a la nostra cadira de rodes plegable.
Un cop vam arribar i ens vam trobar amb el client vam començar a parlar de la nova idea que vam tenir per a la subjecció i dels problemes que ens podríem trobar en crear aquest tipus de subjecció en una cadira plegable. Però, quina millor manera de comprovar-ho que enganxant la motorització a la nostra cadira plegable i provant la nova subjecció, així que ens vam posar mans a l'obra!
El primer que vam comprovar va ser si els ancoratges que tenia la motorització per unir-se a una cadira rígida podien utilitzar-se també per unir-se a la nostra cadira plegable. Ens vam endur l'agradable sorpresa de poder veure la motorització unida a la nostra cadira plegable i em més important, la vam poder veure caminant sense necessitat que el client hagués de impulsar la cadira amb les mans, simplement amb accelerar la motorització unida a la nostra cadira el client podia passejar tranquil·lament amb el conjunt.
Gràcies a això, durant la prova, vam veure diversos aspectes a tenir en compte a l'hora de crear la subjecció definitiva per a poder solucionar petits problemes de mesures i angles que podrien ser un inconvenient per a l'usuari.
Finalment, vam poder dedicar un temps a parlar sobre aquestes característiques a tenir en compte i hi va haver una pluja d'idees molt interessant que seguirem estudiant per poder crear la subjecció perfecta per a la majoria de cadires plegables que podem trobar en els usuaris actius.

Properament tenim pensat estudiar totes les idees que vam tenir en aquesta última reunió i provar diferents prototips per poder seleccionar el més eficaç o, depenent de la idea final de muntatge, poder seleccionar més d'un per poder obrir el ventall a més usuaris.

Si voleu saber-ne més detalls, us convidem a que assistiu aquest dimecres vinent a la tarda al hall de l'escola. Allà us presentarem fotografies, vídeos i l'experiència i desenvolupament del projecte!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *