Benvinguts al bloc

Presentació

 

En aquest bloc s’intenta plasmar diverses vessants. Inicialment la vessant d’un espai professional en l’àmbit de la divulgació de les matemàtiques i del seu ensenyament, sense oblidar  aspectes que tenen a veure amb l’educació en valors.

Per altra banda la vessant plasmada en la voluntat d’establir un espai de reflexions personals –pensaments en veu alta-  de debat social on es reflexionen  pensaments del tarannà quotidià relacionats en l’exercici de “ser ciutadà” amb sentit crític, respecte , civisme i alhora també tractar temes d’actualitat.

Be Sociable, Share!

Autor: joangomez

Matemàtic i Doctor en Ciències de l'Educació. Professor UPC, divulgador i tertulià, M'encanta popularitzar les matemàtiques i també enriquir el debat social tot creant polémica. L'adreça de Twitter: @joan_urgelles