Carta oberta al candidat a director de l’EPSEVG

Algunes consideracions i aclariments que voldria que m’expliquis

Davant la incertesa i els dubtes de la meva inclinació de vot i com a persona vinculada a l’escola i la ciutat, amb 26 anys de servei a l’escola; m’agradaria que em contestis per escrit algunes qüestions.

1. Agrairia un aclariment respecte el que dius en el punt 7 del teu programa:
Per assolir la coordinació vertical i horitzontal cal el divorci amb els departament i que l’escola s’esdevingui un únic departament. L’estructura actual es caduca i no ens convé. Penses iniciar aquest divorci?

2. En cap punt del programa parles de polítiques de millora de la qualitat docent, ni de metodologies docents. En cap punt expliques si penses crear la figura d’un coordinador pedagògic (que no és el mateix que cap d’estudis). El coordinador pedagògic te unes funcions més orientades a la qualitat docent. Voldria aclariments sobre això.

3. En cap punt expliques com faràs les relacions entre la secundaria i la universitat, tant a nivell docent com institucional.

4. En cap punt expliques com afecta a l’escola l’espoli fiscal que està patint Catalunya i quines mesures penseu prendre contra el ministerio i l’estat imperialista

5. En cap punt expliques com promocionaràs la innovació docent a l’escola, defensant que això també es recerca i no docència.

6. Com penses defensar la immersió lingüística al sí de l’escola i fer politiques nacionals des de l’escola en defensa de la identitat nacional? Suposo que una proposta plausible serà recomanar que el professorat imparteixi les classes en català coma a primera llengua.

7. En cap punt expliques quines coses no canviaràs del que s’ha fet fins ara doncs crec que potser hi ha coses ben fetes, o no?.

Tinc més coses, moltes més, però de moment ja en tinc prou amb aquestes.

Bé, espero les teves respostes.

Cordialment;

Joan Gómez i Urgellés

Be Sociable, Share!

Autor: joangomez

Matemàtic i Doctor en Ciències de l'Educació. Professor UPC, divulgador i tertulià, M'encanta popularitzar les matemàtiques i també enriquir el debat social tot creant polémica. L'adreça de Twitter: @joan_urgelles