En agraïment als docents………….

Els polítics continuen promulgant lleis i dissenyant currículums, els consells escolars demanen esforços suplementaris, els pares demanen cada dia més coses, els alumnes no sempre expressen el seu suport, els vostres/nostres col•legues no sempre us/ens fan la vida fàcil… Sempre hi ha canvis en perspectiva, la tecnologia obre oportunitats meravelloses………
A tots vosaltres professors i professores:
La vostra feina és important.
Gràcies per tot el que feu, per la vostre tasca i els vostres esforços. Gràcies pel vostre interès per la professió i per als alumnes, per la vostra generositat en el desenvolupament d’aquesta tasca tan exigent i la vostra noble implicació en el que feu.
… I una reflexió educativa
Tots nosaltres, la gent de l’educació, podem tenir especialitats diferents però
compartim, segur, l’amor per l’ofici, l’amor per la gent. Aquest amor ens porta a
apostar pel futur, a formar noves generacions… i ho fem no només en un nivell
individual. Hi ha una gran tasca col•lectiva. Estimem i ensenyem a fer estimar.
Aquesta és la gran dimensió de la nostra feina. ¡Gràcies a tots vosaltres per compartir aquesta aventura malgrat les retallades i els pals a les rodes que ens posen tant els departaments com l’administració!
Joan Gómez i Urgellés, 12 de juny del 2012

Be Sociable, Share!

Autor: joangomez

Matemàtic i Doctor en Ciències de l'Educació. Professor UPC, divulgador i tertulià, M'encanta popularitzar les matemàtiques i també enriquir el debat social tot creant polémica. L'adreça de Twitter: @joan_urgelles