Dinar d’estiu

El proper dimarts dia 16 de juliol, dia del Carme, anirem a menjar una paella a la paellaBarceloneta per desitjar-nos bones vacances d’estiu. Hem triat el millor dia i el millor lloc, no trobeu?  Gaudirem d’un bon dinar en bona companyia!

A més tenim moltes coses a celebrar: algunes fa poc que s’han incorporat a la feina després de passar tota la baixa, altres han rebut l’alta de fa uns mesos, altres s’han jubilat… Està previst que serem 12 persones, t’afegeixes?

Be Sociable, Share!

Un pensament a “Dinar d’estiu

  1. Ha ido bien la comida en Can Pascual… muy recomendable
    Lo mejor ha sido la compañía, el grupo…. que poco a poco se va formando con mucha ilusión de cooperar y ayudar.
    Un beso a tod@s feliz verano… A DISFRUTAR DE LA VIDA…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *