Les revisions…

drcasado-twitter-medicoEl dilluns d’aquesta setmana he tingut la visita de rigor amb el meu oncòleg. Així marxo de vacances amb la feina feta. Ens veiem cada sis mesos però anem alternant les proves que li porto, amb la qual cosa les proves les faig anualment. El dia que em programo totes les visites mèdiques per fer aquestes proves sembla que faci la “ruta del bacalao”: analítica en un lloc, ecografia hepàtica i mamària en un altre lloc, mamografia en el mateix lloc, gammagrafia òssia en un altre lloc (amb les 3 hores que necessites entre que et punxen el contrast i et fas la prova)… I després, la ruta de recollida si no et donen les proves en el mateix moment. En fi, paciència i bon humor que ja sóc veterana. Tres revisions més i, si tot va bé, ja tindré l’alta definitiva.

Aquesta vegada totes les proves van sortir correctes i això és el que importa. Ara fins a finals d’any no he de tornar a veure el meu oncòleg rialler. Bon estiu!

Maria

Be Sociable, Share!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *