Marxem de vacances

Ahir vam celebrar el dinar d’estiu gràcies a la Charo que el va organitzar 20130716 treu pit DINAR CAN PASCUAL 02-petitaestupendament a Casa Pascual, a la Barceloneta, on ens van tractar de meravella. La Dolores ens va portar algunes sorpreses: el flyer del dinar i una proposta de logos pel grup. La seva filla, la Cristina és la responsable, moltes gràcies!  

2013-07-16 16.51.34 (1)

Totes vam intercanviar informacions i ens vam interessar per la resta de components del grup que no van poder venir al dinar, especialment per la Josefina que ahir va entrar al quiròfan de nou. Molta força! 

Ara espero que totes passem un bon estiu i a la tornada a celebrar el que sigui. La vida és alegre per sí mateixa, no ho oblidem. 

Be Sociable, Share!

3 pensaments a “Marxem de vacances

  1. Hola a totes! Sóc companya de la Montse (em té al dia de tot!) i ho havia estat de la Charo, totes dues unes dones magnífiques! Segueixo el vostre blog i us envio tot el meu suport, moral per descomptat, i d’altre tipus si us cal!
    Un abraçada a totes, que passeu un bon estiu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *