Nous aprenentatges!

La nostra companya Montse Pla ens fa arribar aquest vídeo que conté una conferència del Dr. Alberto Martí Bosch sobre com afrontar el càncer d’una forma holística, presentat a la World Association for Cancer Research. Ben segur que ens serà molt útil perquè les pràctiques que recomana aquest doctor les podem posar en marxa fàcilment i des de ja mateix! Reserveu-vos una horeta per veure’l amb tranquil·litat, però val la pena.

També, una mica en aquesta línia, volem donar-vos a conèixer l’existència de l’Asociación Generar Salud, situada a Barcelona. Aquest grup de terapeutes creuen que la participació de la persona en la seva pròpia recuperació no és una cosa alternativa ni complementària, és vital.

Què us semblen aquestes informacions?

Be Sociable, Share!

Un pensament a “Nous aprenentatges!

  1. Dsp de veure el video em sorgeixen unes preguntes….
    Qui és la World Association for Cancer Research ?….a Google no apareixen.

    El Dr. Alberto Martí Bosch té un domini de l’escenari brutal, nomena doctors de tot el món amb una facilitat envejable, fa tot tan simple !, a mí, em sembla més , amb tots els respectes, un xarlatà amb un guió après , podria vendre’t el que volgués, ens està dient q amb 2kg de sal a la banyera estarem nets del nostre mal ?!?!

    Estic totalment d’acord en q hem de mantenir nets els nostres filtres, ja sé q diu q s’ha de complementar amb homeopatia, però si tot això fós tan simple, ja triguen en donar-li el premi Nobel, oi?

    No sé, q us sembla tot plegat ?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *